Sectorinstituut transport en logistiek

Van de bank af! Ontdek de sector die Nederland in beweging houdt

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel in de sector. Onze reporter (Shanna) rijdt kriskras door Nederland om de sector die Nederland in beweging houdt te ontdekken.

Het concept

In elke aflevering staat er een challenge centraal en wordt één beroep uit de sector toegelicht. Met wat voor uitdagingen krijgen vrachtwagenchauffeurs te maken? En wat doet een warehouse-medewerker nu precies? Op een leuke en luchtige manier loopt Shanna een dag mee in het werk en vraagt ondertussen de medewerkers het hemd van het lijf en gaat een challenge met hen aan om te ervaren hoe werken in deze sector is.

Werken in transport en logistiek zit vol (dagelijkse) uitdagingen. Met een BBL-opleiding leer je die uitdagingen te overwinnen én verdien je meteen geld.

Middelen

Voor deze campagne hebben we de content strategie opgezet en het volledige videoconcept-en format bedacht en uitgevoerd. Zo hebben we een trailervideo ontwikkeld, zijn er diverse afleveringen opgenomen met medewerkers uit de sector en hebben we pre-rolls ingezet ter promotie van de campagne.

De resultaten

1.650
views van de trailer
6.500
views van aflevering 1
4.400
views van aflevering 2
368.550
leerlingen bereikt

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een project waarover je wilt praten?

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een project waarover je wilt praten?

Hebben we je aandacht?

Duik in onze dm of vul onderstaand formulier in.
Wij horen graag van je!