Netwerk

Samen sta je sterk. Ja, een gigantisch cliché, maar het punt is, het klopt wel. Daarom zijn wij het Nederlandse lid van een wereldwijd netwerk aan bureaus en werken wij intensief samen met een vaste groep externe partners.
50+ Agencies • 30 Countries •
90 Offices • B2B and B2C •
3000+ People Fully integrated • Award winning
Campagne is het Nederlandse lid van AMIN Worldwide, een wereldwijd netwerk van 50 onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus. Met dit netwerk bieden wij onze klanten lokale kennis en creativiteit, overal ter wereld.

Elk AMIN-bureau heeft zijn eigen unieke manier van werken. Door intensief samen te werken op (internationale) projecten, geven we onze klanten een team dat groter is dan het bureau zelf. Zo biedt AMIN meer flexibiliteit dan andere bureaus.

Ontdek AMIN Worldwide
Commercial productions
that leave a lasting impression.
AfterImage is binnen Campagne verantwoordelijk voor de creatieve videoproducties. Een eigen team van regisseurs, producenten en redacteuren met een echte, persoonlijke identiteit die ons helpt het beste werk te creëren.

AfterImage Productions produceert films, documentaires, commercials en video's die een emotionele en commerciële impact hebben. De films prikkelen de verbeelding en laten een blijvende indruk achter.

Zin in een praatje?

Duik in onze dm of vul onderstaand formulier in.
Wij horen graag van je!