Netwerk

Samen sta je sterk. Ja, een gigantisch cliché, maar het punt is, het klopt wel. Daarom zijn wij het Nederlandse lid van een wereldwijd netwerk aan bureaus en werken wij intensief samen met een vaste groep externe partners.
THE CREATIVE FAMILY
In vier woorden: één bak aan creativiteit. In meer dan vier woorden: The Creative Family is een groep bureaus die dag in dag uit werken aan de mooiste merken en prachtige projecten binnen het volledige speelveld van communicatie. Van strategie- en conceptontwikkeling tot design, van videografie tot online marketing en van mediastrategie tot social content.

Campagne is één van de familieleden. Dat heeft veel voordelen en zorgt ook dat wij organisaties kunnen voorzien van een grote verscheidenheid aan expertises. Ben jij benieuwd wat The Creative Family voor jou kan betekenen? Vraag het ons!

The Creative Family
50+ Agencies • 30 Countries •
90 Offices • B2B and B2C •
3000+ People Fully integrated • Award winning
Campagne is het Nederlandse lid van AMIN Worldwide, een wereldwijd netwerk van 50 onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus. Met dit netwerk bieden wij onze klanten lokale kennis en creativiteit, overal ter wereld.

Elk AMIN-bureau heeft zijn eigen unieke manier van werken. Door intensief samen te werken op (internationale) projecten, geven we onze klanten een team dat groter is dan het bureau zelf. Zo biedt AMIN meer flexibiliteit dan andere bureaus.

Ontdek AMIN Worldwide
Nationale Klimaatweek
Samen voor een beter klimaat
Brugman keukens & badkamers
Het vertrouwde Brugmangevoel

Hebben we je aandacht?

Duik in onze dm of vul onderstaand formulier in.
Wij horen graag van je!