Alles begint
met aandacht.

Met oprechte aandacht maken wij het verschil.
Aandacht is een onderdeel van ons DNA. Als hybride professionals, slimme doeners, werken we doordacht en ontwikkelen wij effectieve en creatieve communicatie. Door intern en extern aandacht te hebben kunnen we nog daadkrachtiger samenwerken met onze klanten én elkaar. Aandacht is onze key differentiator maar bestaat niet zonder onze twee andere kernwaarden: doordacht en daadkracht.

Aandacht
Wij ademen aandacht. We weten welke trends er spelen en maken ze toegankelijk; we zijn oprecht geïnteresseerd in de gekste hypes; en we zijn bijzonder betrokken bij onze klanten (bijna buitensporig).
Doordacht
Uiteindelijk gaat het om het resultaat, natuurlijk. Daarom gaan we doordacht aan de slag. We zoeken de slimste keuzes en de juiste strategie, en de beste media en middelenmix voor effectieve communicatie.
Daadkracht
Je zou het bijna Rotterdams noemen. Kop erbij en doorpakken. Grenzen verleggen waar het kan, proactief klantgedreven. We kunnen schudden en (figuurlijk) schoppen, altijd met een onderbouwde reden, dat wel.

Werken volgens Lerende Creativiteit

Onderzoek en strategie
Je moet de essentie van het product, bedrijf of markt weten te pakken. Daarom onderzoeken we het speelveld waarin het merk bestaat.
Concept en creatie
De merkpositionering en communicatiestrategie vertalen we naar campagnes en creative messaging die de doelgroep bereikt, en beraakt.
Content en distributie
Om de doelgroep te bereiken is content king maar komt deze koning nergens zonder de juist distributie van de middelen waarmee het merk met de mens praat.
Leren en resultaat
Uiteindelijk wil je de doelgroep activeren, informeren of enthousiasmeren. Het resultaat is waar het allemaal om draait. We testen en evalueren het werk om te leren en nog effectiever te communiceren.

Meer weten over onze werkwijze?

Vincent Loopstra
Creative
Marc van Bakel
Strategy
Anne Pijnenburg
Creative designer
Stephan Butter
Designer
Fleur van Buuren
Project Manager
Coen Markus
Multimedia Designer
Marieke Verloop
Project Manager
Bart van Wageningen
Creative Director
Marloes Kalsbeek
Client Service Director
Annelein Emmen
Project Manager
André van der Meer
Strategy
Tessa de Jong
Project Manager
Marieke Brekelmans
Senior Account Manager
Eva van der Hart
Account Director
Judith Prins
Traffic Manager
Lotte Reissenweber
Content Creator

Hebben we je aandacht?

Duik in onze dm of vul onderstaand formulier in.
Wij horen graag van je!