Halter CNC Automation

Eén compleet marketing en sales ecosysteem; Hubspot!

Met hun CNC-machines helpt Halter CNC Automation zogenaamde verspanende bedrijven in de toelevering, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en de automotive-industrie om efficiënter te werken en hun winst te vergroten. Het team van Halter, met meer dan 30 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie, heeft de automatisering/robotisering van CNC machines geëvolueerd. Ze hebben daarvoor een serie doordachte beladingsrobots ontwikkeld – de Halter LoadAssistants – die eenvoudig zijn te koppelen aan elke CNC-machine.

Halter is binnen de CNC-automatisering de thought leader. Dit kwam uit onze brandworkshop naar voren. Halter staat voor betrouwbare kwaliteit en uitmuntende service & support. Deze kernwaarden staan aan de basis van de door ons ontwikkelde positionering en online strategie: Committed to performance. Dedicated to deliver. Deze gedachte is ook het uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van een nieuw communicatieplatform.

Persoonlijke marketing is de nieuwe standaard

Je wordt tegenwoordig overladen met een veelvoud aan berichten en content. Persoonlijke marketing wordt hierdoor de nieuwe standaard; relevante content die op een persoonlijke manier wordt gecommuniceerd en inspeelt op de uitdagingen van een specifieke doelgroep.

Het bieden van een ultieme klantervaring is voor Halter van primair belang. Er is daarom gekozen om de nieuwe website te bouwen in een alomvattend, geavanceerd platform: HubSpot. Dit platform geeft Halter de mogelijkheid om met ‘smart content’ de diverse doelgroepen op hetzelfde moment te voorzien van relevante content. Simpel gezegd, we kunnen ervoor zorgen dat elke doelgroep zijn ‘eigen versie’ van de website te zien krijgt.

Marketing- en sales ecosysteem

De keuze voor HubSpot lag voor de hand; het is namelijk meer dan een softwaretool, het is een CRM-, CMS- en marketing automation systeem in één. Daarnaast heb je met HubSpot ook toegang tot andere functionaliteiten, waaronder een social mediamanager, campagnemanager, analytics- en rapportage dashboards en een uitgebreid netwerk van apps. De nieuwe website is dus niet alleen een professioneel visitekaartje, het is, ook door de koppelingen met o.a. Ridder ERP en LeadForensics, een compleet marketing- en sales ecosysteem. Het biedt meer inzicht in de diverse doelgroepen waardoor Halter doelgericht de website kan optimaliseren en op die wijze haar markt een optimale end-to-end klantervaring biedt.

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een project waarover je wilt praten?

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een project waarover je wilt praten?

Hebben we je aandacht?

Duik in onze dm of vul onderstaand formulier in.
Wij horen graag van je!