Halter CNC Automation

Professionele uitstraling en doelstelling met 2,5 keer overtroffen

Met hun CNC-machines helpt Halter CNC Automation verspanende bedrijven om efficienter te werken en hun winst te vergroten. Het team van Halter, met meer dan 30 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie, heeft CNC-automatisering geëvolueerd. Ze hebben daarbij een serie doordachte beladingsrobots ontwikkeld – de Halter LoadAssistants – die eenvoudig zijn aan te sluiten op elke CNC-machine en, wellicht nog belangrijker, binnen een paar minuten te programmeren.

Met meer dan 117.000 bezoekers uit 150 landen is de EMO 2019 in Hannover een van de grootste vakbeurzen voor metaalbewerking ter wereld. Hier is Halter voor het eerst als ’thought leader’ in hun branche gepresenteerd. Campagne heeft voor Halter de strategie, het beursconcept en het online activatie plan ontwikkeld en uitgevoerd om zoveel mogelijk relevante bezoekers (potentiële klanten) op de stand te krijgen.

Door 'te geven', creëer je fans en zo kan je bouwen aan duurzame relaties.

Het concept

EMO Hannover is dé beurs voor Halter. Met 2.200 collega-exposanten is het een uitdaging om zo veel mogelijk relevante bezoekers op jouw stand te krijgen. Een professionele beursstand in combinatie met een doordachte online content-en advertentiestrategie zorgde ervoor dat de stand druk werd bezocht, er voldoende demo’s van de Halter LoadAssistant werden gegeven en de deelname aan de beurs geresulteerd heeft in directe verkopen.

Om prospects (SQL’s) naar de stand te trekken zijn er in de aanloop naar de beurs gratis toegangstickets aangeboden aan de diverse doelgroepen van Halter. Geven wordt in deze context meer dan een promotietool, het wordt een businessmodel. Door te geven, creëer je fans en bouw je aan duurzame relaties.

De resultaten

356
toegangstickets uitgegeven
21
aanmeldingen voor 1-op-1 demo
39,8%
gemiddelde open ratio van e-mailstrategie
31,7%
gemiddelde conversieratio
“Dankzij de campagne hebben we ruim 260 geïnteresseerde bezoekers op onze stand ontvangen en hen de kracht van onze Halter LoadAssistant laten zien. Daarnaast had de stand de professionele uitstraling die je van een autoriteit op gebied van cnc-automatisering mag verwachten!”
Wouter van Halteren – CEO, HALTER CNC Automation

Stats

  • Doelstelling: 100 relevante aanvragen voor een gratis toegangsticket
  • Voor aanvang beurs: 356 toegangstickets uitgegeven
  • Voor aanvang beurs: 21 aanmeldingen voor 1-op-1 demo
  • Tijdens de beurs: ruin 260 bezoekers op de stand

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een project waarover je wilt praten?

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een project waarover je wilt praten?

Hebben we je aandacht?

Duik in onze dm of vul onderstaand formulier in.
Wij horen graag van je!